Als gitarist treedt Anneloes regelmatig op met collega musici en in vaste bezetting geeft ze concerten met fluitiste Femke van Leeuwen en de Gitaarsalon Roadshow.

Fluit-Gitaar Duo

Fluit-gitaar duo Femke van Leeuwen en Anneloes van Hout verzorgt sinds 2004 concerten en sfeermuziek. Beide zijn professionele musici, afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. De kleurrijke en intieme combinatie van dwarsfluit en gitaar staat garant voor veel muzikale mogelijkheden. Het repertoire van het duo is dan ook breed: van de tangomuziek van Piazzolla tot de schilderachtige Faure en moderne Takemitsu.

Het duo gaf o.a. concerten tijdens het International Music Master Program (initiatief van Muziekgebouw Eindhoven), De Dag van de Romantische Muziek (Rotterdam), en verzorgde optredens voor o.a. Prins Bernhard Cultuurfonds, Cruise to Se7en, verschillende schouwburgen, musea, theaters en sociëteiten.

Femke en Anneloes verzorgen naast concerten ook graag sfeermuziek als omlijsting bij diners, diensten, huwelijken, tentoonstellingen, e.d.
Voor zowel concerten als sfeermuziek wordt een programma op maat gemaakt.

Zie ook www.fluitgitaarduo.nl

Gitaarsalon Roadshow

Na het enorme succes op BravaTV gaat de Gitaarsalon vanuit thuishaven Enkhuizen de weg op met de Gitaarsalon Roadshow!
Zes topgitaristen op pad met als doel het publiek meenemen op reis door de wereld van de akoestische gitaar.

In een ware salonsetting maakt het publiek intiem kennis met het gitaarrepertoire: van Debussy tot Beatles, van Celtic tot Tango, en van Preatorius tot Brouwer. Frisse en geliefde muziek op een indrukwekkende verzameling aan instrumenten: van sopraan-ukelele tot contrabasgitaar.

De Gitaarsalon Roadshow wordt in een naadloze stroom van verschillende bezettingen gepresenteerd, van solo/duo tot compleet ensemble. De gitaristen – drie vrouwen en drie mannen, zijn stuk voor stuk bekende gezichten op het Nederlandse en internationale concertpodium, en delen een grenzeloze passie voor de gitaar: Erik Westerhof, Marion Schaap, Peter Constant, Rosa van Ginneke, Anneloes van Hout en Frank Lamm.

www.gitaarsalonroadshow.nl