Ja, ik doe mee!!!!

Who’s Next 2016
Gitaarspektakel Fear of the Dark”

Who’s Next is het festival voor de nieuwste generatie muzikanten dat jaarlijks plaatsvindt in de Schouwburg van Almere.
Voor de jonge getalenteerde gitarist presenteert Stichting Gitaarorkest Nederland het gitaarspektakel “Fear of the Dark”.
Een bijzonder programma met studenten van de verschillende conservatoria en gastspelers zoals Johannes Möller: meestergitarist en hoofdvakdocent Conservatorium Amsterdam. Peter Constant is dirigent van het geheel, en doet dat altijd weer op eigenzinnige en inspirerende wijze.

We kunnen het inmiddels wel een traditie noemen: elk jaar reizen we met een groep enthousiastelingen uit Waalre naar Almere om mee te doen aan dit Gitaarspektakel. Een bijzondere ervaring om op zo’n groot podium op te treden. Zie de video hiernaast voor een “kleine” indruk.

Wie kan meedoen?
Dit spektakel is bedoeld voor spelers tot 18 jaar met enthousiaste gitaarvingers die zin hebben om samen iets moois neer te zetten. Ook moet je noten kunnen lezen en al goed vooruit kunnen op de gitaar. Er zijn makkelijke partijen en meer uitdagende partijen voor de gevorderde spelers.
Welke stukken spelen we?
La Bamba – Dr. Who – Come Together van de Beatles – Rondo van Purcell – Fear of the Dark van Iron Maiden. Meespeel video’s vind je hier.
Krijg ik het dan heel erg druk?
Nee hoor! De partijen zijn zo moeilijk of makkelijk als je wilt! En je kan ook kiezen om niet alle stukken mee te spelen.
Wanneer repeteren we?
Dat hoor je nog van me, eerst even kijken wie er mee doen!
En het concert?
Zaterdag 26 november
Schouwburg Almere
Esplanade 10, Almere-Stad
Doorloop 13:00
Concert van 15:00 tot 16:00
Kosten?
Dat hoor je nog, ergens tussen gratis en tien euro.
Fans die komen luisteren kunnen hier een kaartje bestellen.
Inschrijven:
Vul hiernaast je naam in en klik op verzenden!