Kaartjes bestellen!

Concert
Shannon Lyon
Elly Kellner & B.J. Baartmans

Shannon Lyon is een Canadese singer-songwriter. Hij woonde vele jaren in Europa, zwierf een tijdje in Duitsland en Spanje en ook geruime tijd in Nederland. Sinds 2012 woont hij weer in Canada. Daar verwerkte hij al zijn ervaringen van de afgelopen jaren in liedjes die hij opnam op zijn album ‘The Lights Behind’, in de rust van zijn honderd jaar oude, geïsoleerde houten huis in de Monashee Mountains (British Columbia). Het werd een album vol ingetogen liedjes die verhalen over veelal persoonlijke ervaringen, smaakvol muzikaal omlijst door gitaar, andere snaarinstrumenten en een prominente rol voor de lapsteel. Zijn rauwe, warme stem en zijn stijl van schrijven doet afwisselend denken aan Townes van Zandt, Neil Young, Nick Drake en Steve Earle.

Op 11 september treedt Shannon Lyon samen met Elly Kellner en gitarist B.J. Baartmans op in Aalst-Waalre, tijdens de afsluiting van de
Singer Songwriter Workshop Week. In het voorprogramma dat start om 19.00h treden leerlingen van o.a. Muziek in het Witte Huis & GitaarvanHout op. Bij goed weer vindt dit concert plaats in de tuin van Willibrorduslaan 37, Aalst-Waalre.

Tickets bestellen kan hiernaast, of via 06 124 154 89 / info@anneloesvanhout.nl